روانشناسی رنگ ها در تبلیغات
نوشته شده توسط : سارا

 قرمز

در حالی که قرمز نشانگر خطر است، می‌ تواند به خوبی در فعالیت ‌های بازاریابی که نیاز به برانگیختن احساسات قوی دارند، به کار رود. قرمز با اشتیاق و عشق همراه است اما میزان غلظت و اثرگذاری آن نیز نشانگر هیجان، عزم و جسارت است. در این جا مثالی از چگونگی استفاده از رنگ قرمز تیره در یک بروشور را ارائه می دهیم که هدف آن ها جذابیت دادن به علاقه مندان به مد است.
 
نارنجی
نارنجی نیز یک رنگ پویا و پر انرژی است اما با نشانه خطری که در ماهیت رنگ قرمز وجود دارد، همراه نیست. این رنگ به دلیل ماهیت پر جنب و جوش خود جلب توجه می کند و می تواند برای تبلیغات جدید و مدرن که می خواهند از بقیه متمایز شوند یا برای کمپین هایی با بازار هدف جوان، با موفقیت استفاده شود.
 
 
زرد
رنگ زرد درخشان و سرزنده است و یادآور خورشید و پر از انرژی می باشد. هم چنین به معنای شیطنت، سرگرمی، کنجکاوی و شادی است که آن را به گزینه ای مناسب برای تبلیغات در زمینه فعالیت های کودکان تبدیل می کند.
 
رنگ‌ های زرد تیره ‌تر که با طلا هم ‌مرز هستند می ‌توانند احساس رونق و امنیت ایجاد کنند و می ‌توانند برای سازمان های اقتصاد محور جلوه خوبی داشته باشند.
 
سبز
سبز در ذهن اکثر مردم کاملا با طبیعت و محیط مرتبط است. هم چنین با قابلیت اطمینان بخشی، ایمنی، ثبات، صداقت و طراوت همراه است. این یک رنگ عالی برای شکل دادن پایه و اساس مواد بازاریابی برای شرکت ‌های درگیر با محیط‌زیست یا مسائل مالی است.
 
آبی
آبی رنگی است که به بیننده اعتماد می بخشد. ممکن است کمی جدی باشد، اما نشان دهنده موفقیت، عمق، وفاداری، آرامش و قدرت است. به همین دلیل است که یکی از محبوب ترین رنگ ها در برندها و طرح های شرکتی است. بانک ها، موسسات مالی و شرکت های پزشکی همیشه می توانند به رنگ آبی در فعالیت ‌های تبلیغاتی خود تکیه کنند تا این پیام را ارسال کنند که مصرف کننده می تواند به طور ضمنی به آن ها اعتماد کند.
 




:: بازدید از این مطلب : 173
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 تير 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: